« terug naar vorige pagina

Jacqueline van Nieuwenhuijzen

Sinds augustus 1993 ben ik werkzaam in deze praktijk. De eerste jaren werkte ik als doktersassistente. In 2006 heb ik de HBO-opleiding Praktijkondersteuner-somatiek (POH-S) gevolgd en afgerond. Sindsdien doe ik zelfstandig spreekuur voor chronische zorg. Dit houdt in dat ik patiënten met aandoeningen als hypertensie, diabetes en COPD regelmatig zie en spreek. Uiteraard werk ik onder verantwoordelijkheid van de huisarts, met wie ik wekelijks overleg.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag. Op dinsdag is er ook een avondspreekuur. U kunt afspraken voor mijn spreekuur maken via MijnGezondheid.net, of telefonisch via de doktersassistente: (0172) 425640. Via MijnGezondheid.net ben ik ook bereikbaar voor een E-consult. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen antwoord te geven op uw vraag.