« terug naar vorige pagina

Verhuizing, jan 2019

Januari 2019

Verleden week zijn we bij de rechtbank in Den Haag geweest, omdat de omwonenden hun zaak daar hadden neergelegd. Zoals gebruikelijk duurt het zes weken voor de rechter een officiële uitspraak doet. Die termijn zullen we af moeten wachten. Ondertussen maken we steeds meer en steeds concretere plannen. Over de inrichting van de spreekkamers, bijvoorbeeld. Welke stijl kiezen we? Wat gaan we waar zetten? Er is een gedetailleerde tekening in de praktijk aanwezig. Als u er nieuwsgierig naar bent, vraagt u er gerust naar! Meedenken wordt op prijs gesteld.

Juni 2018

Het is tijd voor een update over de nieuwbouw. Er wordt hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe Rijnzate. De planning is dat we voor de zomervakantie 2019 gaan verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat hangt af van een aantal factoren, o.a. het weer. Als we een heel strenge winter krijgen, zal er uiteraard vertraging optreden. Verder loopt de bezwaarprocedure (zie vorige berichten) nog steeds. We vertrouwen er uiteindelijk een oplossing gevonden wordt die voor iedereen acceptabel is, en gaan daarom door met het voorbereiden van de verhuizing. We krijgen per week meer zin in!

Mei 2018

In 2019 gaat de praktijk verhuizen!  Zoals u misschien wel eens gemerkt heeft komen we eigenlijk structureel ruimte tekort op de huidige locatie. Het plan is om te verhuizen naar de plaats waar het nieuwe Rijnzate gebouwd wordt, aan de Magnoliastraat. De praktijk komt dan onder één dak met de praktijk van dr. van Rijn en dr Overbeek. Het is zeker niet de bedoeling om een duopraktijk te gaan vormen. De praktijken gaan de voordeur en een aantal ruimtes delen, maar blijven allebei apart werken. Op 1 december 2017 is de eerste paal geslagen en de bouw vordert sindsdien gestaag. Helaas is er door de omwonenden bezwaar aangetekend tegen de vestiging van een huisartsenpraktijk op deze locatie.  Dit geeft een behoorlijke vertraging in de verhuisplannen. Naar we hopen wordt er snel een oplossing gevonden, zodat er spijkers met koppen geslagen kunnen gaan worden in dit proces. Via nieuwsberichten als deze zullen we u regelmatig op de hoogte blijven houden van het verloop van de nieuwbouw.  We praten graag over al deze plannen; als u er meer over wilt weten: vraag gerust!